5 1 гласувайте
Оцени Статията

Това, че Виктор Калев обича Бургас и Бургас обича Виктор Калев, е безспорно. Доказателството е 14-то поредно гостуване на актьора в черноморския град с представлението „Грамофонът”. Автобиографичния концерт-спектакъл ще бъде представен на 30 август, от 20.30 ч., на сцената на Летния театър.

В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще накара публиката да се смее с глас, да пее познатите на няколко поколения песни и да се забавлява от сърце и душа.

„Грамофонът“ всъщност е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен на една сбъдната мечта.

„Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл“, казва Виктор Калев.

Представлението е изградено върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева.

Откакто се появява на бял свят, за кратко време „Грамофонът” се превръща в истински хит. Месеци наред спектакълът пълни зали и събира овациите на публиката в цялата страна. Какво прави представлението толкова докосващо и истинско?

„Най-вече искреността ми и това, че хората припознават моите истории като свои. Докато играя, в мен се заражда онова тънко чувство – носталгия. Надявам се да го провокирам и в хората. А какво е носталгията – това е желание на човек да преодолее финалността, да съживи щастливи случаи на своето съществуване, копнеж по миналото. Но предвид и посланието на моето представление , то е за бъдещето. Т.е. да не спираме да мечтаем и да случваме това, което искаме.”, споделя актьорът.

Билети се продават на каса “Часовника”.

За повече информация и резервации тел. 0894/898-098 – Маруся Русева – организатор.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари