3.3 7 гласове
Оцени Статията

Влюбените в Бургас артисти Пол и Реми не спират да демонстрират чувството си към него, дори на хиляди километри през океана. От 7 април творците гостуват в Тексас, Порт Аранзас, САЩ, където са част от мащабния „Санд Фест” за пясъчни скулптури и артисти от цял свят. Само за няколко дни с въображение и много труд големите планини от пясък се превърнаха в чудни произведения на изкуството, които радват стотиците посетители.

Един от най-атрактивните експонати от пясък е „Sand Cats”, в превод пясъчни котки. Така е озаглавена скулптурата, която представят Пол и Реми. Това е композиция от общо 18 котки, оформени в продължение на 4 дни и половина. Всички детайли са съобразени и създадени така, че гостите да се снимат под различен ъгъл, а самите артисти споделиха в социалните мрежи, че цялата идея е вдъхновена от котките на любимия им Бургас.

 

Двамата необикновени творци Реми и Пол от Великобритания не спират да извайват пясъчни скулптури и на бургаския плаж. Те се превърнаха в част от културния колорит, припознавайки традициите и героите на града и страната.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари