5 2 гласове
Оцени Статията

С весело тържество и в присъствието на много приятели и партньори екипът на Центъра за обществена подкрепа в Бургас отпразнува своя 18-годишен рожден ден в зала „Петя Дубарова“ на Културен център „Морско казино“.

„Бургаските деца и техните родители имат нужда от този Център. Благодаря на всички всеотдайни психолози, логопеди, социални работници, които работят с голямо сърце и душа и се грижат за нашите потребители и отличните резултати. Бъдете здрави и продължавайте да раздавате своята подкрепа на всички, които са в нужда“, пожела на екипа на Центъра кметът Димитър Николов.

„Това е специален момент, в който отбелязваме ангажираността ни за благосъстоянието на децата и подчертава значението на сътрудничеството, подкрепата, благотворителността и развитието на социалната услуга ЦОП в годините“, заяви управителят на Центъра Мария Атанасова и благодари на всички колеги, партньори и институции, които помагат на екипа и на децата.

Специален поздрав към гостите на тържеството отправиха и децата от ЦНСТ Ронкали, а управителят Мария Атанасова връчи плакети, с които отличи партньори и дарители на Центъра за обществена подкрепа.

Гост на тържеството бе и новият заместник-кмет на Община Бургас по „Образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики“ Михаил Ненов, който също поздрави екипа на Центъра.

На събитието присъстваха още директорът на ДСП – Бургас Алина Конкьова , инспектори от ОД на МВР-Бургас и Детска педагогическа стая, представители на Районна прокуратура – Бургас и Районен съд – Бургас, управителят на Дневен център за деца с увреждания „Св. Николай Чудотворец“ Таня Колева, председателят на Общински съвет по наркотични вещества Роси Димова, Десислава Василева – секретар на Местната комисия за борба с противообществените прояви, представители на мото клуб New Race MCC и др.

Център за обществена подкрепа в Бургас се намира на ул. „Дрин“ № 9 и е с капацитет 100 случая на месец. В него работят психолози, социални работници и логопеди, които провеждат редовни консултации и подкрепа за широк спектър от социални услуги. Работата е прецизно планирана, като се прилага индивидуален подход. Основната цел на предлаганите комплексни специализирани социални услуги е да помагат на децата да бъдат отглеждани и възпитавани в сигурна, безопасна и подкрепяща среда.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари