5 1 гласувайте
Оцени Статията

Бургаското училище „Св. Климент Охридски“ чества следващата седмица 139 години от създаването си. За да отбележи подобаващо патронния празник – 25 ноември, деня, в който Българската православна църква отдава почит на свети Климент, училището организира тържествена програма с редица интересни събития.

Празничната седмица 20-24 ноември ще бъде наситена с поредица открити уроци, изложби, изнасяне на представление и празничен училищен вестник. Четвъртокласниците ще се включат в кампанията „Дървото на приятелството“, посветена на бъдещите първокласници и ще посетят детските градини в района.

В понеделник /20 ноември/ от 14 часа ще бъде изнесен открит урок „История на книгата“, а на следващия ден от 11.30 часа ще се проведе бинарен урок. На 22 ноември /сряда/ учениците ще поднесат венец пред паметника на св. Климент в двора на учебното заведение.

В четвъртък ще се проведе викторина и рецитал от родители, посветени на живота и делото на светеца, а в петък ще има радиопредаване, уроци по родолюбие и Ден на отворените врати в 17.00 часа за бъдещите първокласници и техните родители, в който могат да се запознаят с учебната среда, която училището предлага

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари