4.4 8 гласове
Оцени Статията

Негов дом ще бъде морският бряг, а стените на класните му стаи ще са направени от слънце и морски бриз. Ще се изучава един-единствен предмет, а именно „Пясъчна скулптура“ или „Как да се научим да правим скулптури от пясък“ в реална среда. „Бургаско пясъчно училище“ (Burgas Sand School), както Пол и Реми избраха да кръстят инициативата, стартира този уикенд!

Двамата обични виртуози на бургаския морски бряг ще очакват всички ученици с интерес в пясъчното изкуство да се включат във вълнуващото начинание, за да сътворяват заедно както големи, така и по-малки чудновати, хумористични, приказни и образователни скулптури. Часовете ще се провеждат всяка събота и неделя, от 11:00 до 13:00 ч., до 26.11.2023г. включително (с опция да продължат и през зимния сезон, ако времето позволява).

Локацията на „Бургаско пясъчно училище“ е добре позната на всички бургазлии от работата на двамата талантливи творци – на плажа, в района на бар „Бейуоч“, като зоната ще бъде допълнително обозначена с флагчета. Школата е напълно безплатна и осигурява подръчни материали за изработка на фигурите при необходимост, както и много слънчево настроение, усмивки и забавления.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари