5 1 гласувайте
Оцени Статията

Metalhead Beer Fest 2023 ще се проведе на 29 и 30 юли в парк „Минерални бани“. Събитието ще събере за четвърти път в Бургас някои от най-добрите производители на крафт бира в България и Европа. Вкусната храна и готината музика са други запазени марки на фестивала.

Тази година бургаските организатори от Metalhead са поканили 10 български и 6 чуждестранни пивоварни. Те ще наливат поне по 2 вида различна бира всеки ден. Ще бъдат представени стрийт и крафт храни. Фестивалът предоставя музикална сцена за изява на DJ-и от България и чужбина. Очакваната посещаемост за двата дни е 3000-4000 души. Събитието привлича и голям брой чужденци.

Желаещите да посетят фестивала ще могат да спират автомобилите си на двата паркинга срещу ТК „Акве калиде“, на кръговото кръстовище Банево – Ветрен, в паркинга, разположен непосредствено след кръговото кръстовище, както на и този до пивоварна „Металхед“.

При препълване на паркингите, ще може да се паркира от едната страна на ул. „Александър Стамболийски“, която стига до кръговото на „Минералните бани“.

На място ще има патрулен автомобил, който да регулира паркирането в определените за това зони, както и придвижването на участници и посетители към зоната на фестивала преди и по време на събитието.

В събота и неделя, 29 и 30 юли, Община Бургас и „Бургасбус“ ще осигурят извънредни курсове на автобус №3 в посока от кв. „Банево“ за Бургас:

 

29.07.2023 г., събота:

– 23:10 часа от „Банево“

– 23:40 часа от „Банево“

 

30.07.2023 г., неделя:

– 23:10 часа от „Банево“

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари