5 1 гласувайте
Оцени Статията

Церемонията по награждаването на учениците, номинирани в състезанието по английски език за пети клас – „Let`s have fun!“, ще се проведе днес от 16.00 часа в Експозиционен център „Флора“.

Общо 278 петокласници от 22 бургаски училища взеха участие в тазгодишното състезание по английски език, организирано от Община Бургас и Центъра за подкрепа на личностното развитие.

Девет ученици са класирани на първо място и ще получат грамота, златен медал и парична награда. 20 ученици са на второ място и ще бъдат отличени с грамота, сребърен медал и право на участие в летен интензивен езиков курс. На трето място са общо 23-ма от участниците. Те получават грамота, бронзов медал и право на участие в летен езиков курс. 14 ученици получават поощрителна награда.

Всички участници в състезанието ще получат грамоти за участие.

В отборното класиране за най-добри резултати на първо място е ОУ „Александър Георгиев Коджакафалията“. На второ място е класирано СУ „Св. св. Кирил и Методий“, а на трето място – ОУ „Петко Р. Славейков“. Те ще получат купа, грамота и еднодневна екскурзия.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари