0 0 гласове
Оцени Статията

Най-мащабният илюзионен спектакъл в България – „ЗАБРАНЕНИТЕ ФОКУСИ НА НЕНЧО” – идва в Бургас. Магично шоу с виртуозни фокуси, блестящи илюзии и много хумор ще очаква своята публика на 10 декември ,събота, от 19.00 часа в залата на Културен дом НХК .

„Левитация”, „изчезване”, летящи хора, изумителни фокуси и бляскав балет… са само част от зашеметяващите магии в спектакъла на Ненчо Илчев, които спират дъха. Някои от тези завладяващи номера могат да се видят само в най-мащабните световни спектакли на Лас Вегас от виртуозни илюзионисти като Дейвид Копърфийлд, Крис Ейнджъл и магьосниците Пен и Тейлър. На сцената на Културне дом НХК тези фокуси не само ще оживеят в пълния си блясък, но Ненчо ще включи и публиката в тях. Ненчо и Лара, която влиза в ролята на асистентка, обещават сред публиката да няма разплакани деца, стъписани родители и разтревожени баби. Ако някой все пак изчезне, ще го върнат с бонбон в джоба, зайче под шапката или балон в ръката.

„ЗАБРАНЕНИТЕ ФОКУСИ НА НЕНЧО” е магичен спектакъл за хора от всички възрасти, готови да се потопят в бездната на магията, за това не пропускайте шанса фантазиите да ви разсмеят, илюзиите да ви смайват, а магиите да ви изумяват, без да уплашат никого.

„Въображението е по-силно от знанието – само то може да те отведе в светове, за които не си и подозирал!“ казва режисьорът Емил Марков . Събитието се организира от Театър Българска армия и Културна организация „Арт ателие”. Сценографията и костюмите са на Нина Пашова, музикална среда е дело на Василена Валентинова, хореограф на постановката е Петя Христова, плакат и програма – Рада Миладинова, фотограф – Борис Урумов

В магическият спектакъл танцуват: Петя Христова, Александра Таскова, Таня Кацарова, Лора Иванова, Светослав Серопян, Цветан Апостолов, Даниел Бинев помощник-режисьор: Вилиана Панталеева

„Магията е вълшебната приказка, която всеки носи дълбоко в душата си още от детството. Дори сега разбирам, колко е важно да запазиш тази детска надежда и да знаеш, че ако вярваш и го искаш силно, всичко е възможно.“ споделя Ненчо Илчев.

Билети се продават на касата на НХК.

За повече информация и резервация тел. 0894/898-098-Маруся Русева-организатор.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари