5 2 гласове
Оцени Статията

Страхотен мач направиха децата на ФК „Звезденбург“, родени през 2009 г. В Пловдив те победиха в редовното време „Локомотив“ на изкуствения терен на стадион „Лаута“.

На полувремето бургаските момчета водеха с 1:0 с гол на Теодор Прашанов. През втората част „Локомотив“ изравни, но второ попадение за 1:2 на Стилян Гангаров прати мача към изпълнение на дузпи.

При този резултат се изравни общият баланс от двата мача, понеже в първия двубой, игран на стадион „Лазур“ в Бургас преди седмица, резултата бе същият – 1:2 за гостите. По правилник за Купа България без продължение се изпълняват по 5 дузпи.

Голям ден имаше талантливият вратар на бургазлии Алекс Киков. Той не даде шанс на пловдивчани, като спаси 3 от 4 дузпи. „Звезденбург“ пък вкара 3 от 5 изпълнени наказателни удара.

Треньори на тази възраст са Георги Цъцаров и Димитър Цветанов. И двамата са много доволни от играта на целия отбор и с нетърпение всички очакват следващия съперник за Купата.

В друг двубой – при младша възраст, родени 2007 г. – „Звезденбург“ загуби с 1:2 от ЦСКА София и отпадна от надпреварата с общ резултат 1:6 ( в първата среща столичани победиха с 4:0).

Абонирай се
Уведоми за
guest
1 Коментар
Най-старите
Най-новият Най-гласувани
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари
Атанас Георгиев
Атанас Георгиев
1 година по-рано

Браво!