0 0 гласове
Оцени Статията

Дигитален Ноември е инициатива на Община Бургас и DIGIHUB, която има за цел да представи събития, насочени към дигитализацията, предприемачеството и технологиите. Календарът вече се оформя. Информация за включените дотук събития ще откриете в следния линк: https://linktr.ee/digital.november.

Членовете на мрежата БулевАрт също се включват в Digital November. Те са приготвили нестандартна програма за Дигитален детокс, която дава възможност да се откъснем от мрежата и да се забавляваме без технологии.

Програмата на Digital November е отворена и всеки, който желае да се включи или да организира събитие, може да изпрати линк, кратка информация или идея на [email protected]. За да получавате известие за всяко новодобавено събитие, следва да се абонирате от бутона “Subscribe” в горния десен ъгъл.

 

* Първото присъствено събитие е на 2 ноември в новото споделено пространство за работа в Триа Сити Център, където експерти от Югоизточния дигитален иновационен хъб ще представят конкретни решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността. Те са част от допустимите мерки, с които бургаските малки и средни предприятия могат да кандидатстват за финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост.

 

* На 2 ноември със съдействието на Softserve ще се проведе онлайн събитие на тема „Big Data Case Study Night“.

 

* На 3 ноември Softserve са организирали онлайн лекция на тема „Роботизирана автоматизация на процеси“ и Cloud Talks.

 

* На 3 и 17 ноември, от 19 до 22 часа, младежите от DSea Networking канят бургаските предприемачи в бар „Барбоса“. Там, освен нови контакти, онези, които искат да научат как да развиват бизнес онлайн и как да продават повече през дигиталните си канали, ще получат подкрепа.

 

* От 4 до 6 ноември е традиционният Хакатон Бургас, организиран от университет „Проф. д-р Асен Златаров“, в който отбори от ученици и студенти ще създадат концепция и ще разработват пилотни версии на приложения.

 

* На 5 ноември RoboKids организират Гейм дизайн работилница за деца ”Ghost Shooter”.

 

* На 5 ноември Board game club Aurora Burgas предлагат Digital Detox с настолни игри.

 

* На 10 ноември PapaBeer организират Digital Detox вечер без интернет.

 

* На 19 ноември – Remote Future Summit, организиран от Burgas Coliving.

 

* На 23 ноември Бургас е спирка на Националното бизнес турне „Подобри своя бизнес още днес“, организирано от Acton COACH и Bem.bg. За бургазлии организаторите предоставят код за безплатна регистрация в събитието.

 

* На 24 ноември бургаската IT общност организира BurgasDev Junior, където бургаски ученици ще представят софтуерни продукти, които са разработили.

 

* На 25 ноември ще се проведе поредното издание от сериите Tech Savvy Talks, организирани от Скейл Фокус.

 

Събитията са отворени за посетители, но някои от тях изискват предварителна регистрация.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари