0 0 гласове
Оцени Статията

На 26 август Бургас ще бъде домакин на конференцията „Успешен дигитален бизнес“. Тя ще се проведе в експоцентър „Флора“. Събитието се организира от бургазлии за бургазлии и гостите на града и е подходящо както за големи, така и за микро предприятия и специалисти на свободна практика, които искат да научат как да продават по-добре онлайн.

Пред публиката ще застанат общо 8 професионални лектора с дългогодишен бизнес опит. Те ще представят някои от най-важните аспекти на успешните онлайн продажби – от начините за ефективно скалиране на бизнеса в дигитална среда и новостите в UX/UI дизайна, създаден специално за да спечели потребителското внимание и да подбуди покупка, до изграждането на клиентска пътека, SEO оптимизацията, добавената стойност от инфлуенсърите за бизнеса и измерване на резултатите.

Регистрацията ще започне в 9 часа, а лекционната част ще продължи до 17:45 със съответните кафе паузи и обедна почивка. Освен участие в обучителната част, лекторите ще бъдат на разположение за обсъждане на конкретни казуси, свързани с дигиталното присъствие на реални компании, върху които в Зала 2 ще работят студенти от бургаските университети. Предложенията за решения ще бъдат представени пред публиката в Зала 1 от 17:45 ч.

Конференцията „Успешен дигитален бизнес“ се организира с подкрепата на Дигитална агенция WebTact. Събитието цели предоставяне на полезен ефективен ноу-хау, който бизнесите и предприемачите да могат веднага да използват в бизнеса си. Подкрепата за дигитализацията на компаниите в Бургас и изграждането на обща среда за растеж е сред каузите на организаторите.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари