5 1 гласувайте
Оцени Статията

Снимка:Йордан Димов 

За втора поредна година предстои да бъдат връчени националните награди за стендъп комедия „Golden Mic Awards“. Домакин на инициативата е Бургас, а дните, в които можете да се насладите на първокачествен хумор, са 28-30 юли.

Събитието ще се проведе на лятната сцената на HashtagPAVILION. То се реализира с подкрепата на Община Бургас по фонд „Култура”.

Наградите ще бъдат връчени в 3 различни категории. Най-голямото отличие – наградата на журито, ще определи селектираното жури на Golden Mic Awards ’22. Негов почетен член е първият носител на наградата Георги Кючуков, който спечели с шоуто си “Не, Мерси” през 2021 година. Останалите двама са добре познати с творческите си превъплъщения от малкия екран – позитивната водеща Мария Игнатова и актьорът кукловод Румен Угрински. На място ще бъде присъдена Наградата на публиката. Всеки може да даде глас за своя фаворит на сайта www.GoldenMic.Eu в периода 1 юли – 29 юли. Трета е наградата на гилдията. При нея могат да гласуват всички успешно регистрирани артисти в текущото издание, без значение дали са достигнали до финалите.

Първите 2 дни от надпреварата ще бъдат истински празник за любителите на хумора и стендъп комедията. Комедиантите ще излизат един след друг и в рамките на 28 и 29 юли всеки от тях ще представи 20-минутен сет от шоуто, с което се е регистрирал и класирал за участие. В последния ден, 30 юли, ще се състои гала вечерта, в която ще бъдат наградени най-заслужилите сред тях, а след церемонията ще гледаме цялото шоу на артиста, спечелил Златния микрофон за 2022 г.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИЛЕТИ:

Стендъп сетове
28 юли от 20:00 часа – https://bit.ly/gm22_day1
29 юли от 20:00 часа – https://bit.ly/gm22_day2

Церемония по награждаването и шоу на победителя
30 юли от 21:00 часа – https://bit.ly/gm22_day3

* Билети можете да закупите онлайн на сайта на ePay и касите на EasyPay в цялата страна.
* * Билетът не гарантира седящо място. Настаняването ще става по реда на пристигане.
* * * Количеството билети е ограничено.

Готови ли сте за най-голямото комедийно събитие за второ поредно лято?
Следете за актуална информация на сайта www.GoldenMic.Eu и в нашите социални канали във Facebook и Instagram.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари