0 0 гласове
Оцени Статията

Община Бургас стартира инициативата „Жестомен“- онлайн курс за жестов език в партньорство с Борис Бъндев, участник в „България търси талант“, както и други обучетели от екипа на @straysheepofficial, Мари и Иво.

Курсът „Жестомен“ е продукт от екипната работа на млади бургазлии, участвали в третото издание на „Младежка академия за доброТворци“.

Класовете ще се провеждат онлайн през м. юли: вторник и четвъртък/петък, между 18 – 20ч., а през м. август ще има еднократно уикенд обучение на живо.

Крайната цел на жестомимичния ви творчески път, след преминаването на настоящия курс, ще бъде участието ви в публично събитие с превод на поема, стих, песен, хайку или нещо друго по Ваш избор.

През целия период ще имате възможността да общувате с менторите и лекторите чрез специална група, в която те ще споделят с вас записи от вашите лекции, както и допълнителни материали.

Курсът е безплатен, но преди започването му всеки приет кандидат ще декларира писмено своето съгласие да заплати стойността му при повече от 20% отсъствия и неучастие в заключителното мероприятие.

Крайният срок за кандидатстване е 01 юли 2022г.

Формуляр ще намерите на следния линк: https://forms.gle/7yYvccYVs1WMU78b6

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари