0 0 гласове
Оцени Статията

Набор 2009 на ДФК „Звездичка“ спечели силен национален турнир в Пловдив. Така бургаските момчета доказаха, че в тази възрастова група са най-добри в България. За да грабнат купата, те победиха последователно Локомотив – Пловдив, Академия – Пловдив, Берое – Стара Загора, Кронос – Пловдив и Ботев – Пловдив на финала. Бургаските вратари Ники Николов и Алекс Киков бяха обявени за най-добри в турнира.

Този отбор с треньор Георги Цъцаров дотук спечели над 90 % от мачовете, в които участва, на всякаква сцена – областна, национална или международна.

Школата на ДФК „Звездичка“ и ФК „Звезденбург“ работи усърдно и в последните години резултатите са видни. Те винаги са в ТОП 3 на всяка надпревара, в която участват. Академията е с най-много спечелени турнири от всички отбори в Бургаска област и се нарежда сред най добрите в страната, когато се говори за детски спорт и футбол. ФК „Звезденбург“ е член на елитната група U15 (А група на 15-годишните в България).

„Всичко това звучи невероятно, но наистина е факт и ни задължава да сме постоянни и да продължаваме да работим професионално с нашите играчи, да продължим със създаването на добри условия за тренировки и мачове, те го заслужават. Вярваме, че трудът и старанието на нашите момчета ще продължат да дават плодове!“, сподели гордият директор на клуба Петър Алексиев.

На днешната тренировка момчетата на треньора Георги Цъцаров ще отпразнуват новата титла. А през уикенда предстои силен домакински турнир за наборите 2009, 2010, 2011, 2012 и 2015, организиран от ДФК „Звездичка“, Община Бургас и Зоналния съвет на БФС.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари