5 1 гласувайте
Оцени Статията

Кметът на Община Бургас Димитър Николов отправя най-сърдечен поздрав към всички бургаски пенсионери по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври:

 

„Скъпи съграждани,

 

Поздравявам ви по повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври!

Този празник е чудесен повод да се спрем в забързаното ежедневие и да се поклоним пред вас, хората, от които черпим сили и мъдрост, които са ни дарили непреходни житейски ценности. На този ден отдаваме почит на мъдростта, опита и успехите, отдаваме заслужено признание на постигнатото от вас – нашите родители, баби и дядовци.

Благодаря ви за вашата всеотдайност и принос в развитието на Бургас! Вие и до ден днешен продължавате да пазите българските обичаи и традиции, и участвате активно в обществения живот на Бургас.

Бъдете горди от постигнатото и продължавайте с Вашата активна дейност да допринасяте за обогатяване на културния и социален живот в нашата община. Запазете вярата си в по-доброто бъдеще и бъдете вдъхновители за поколенията след вас!

Нека винаги да сте заобиколени с обичта и вниманието на любимите хора и споделяте заедно радостните моменти! Желая Ви здраве, дълголетие и достойни старини, изпълнени с внимание, уважение и подкрепа!

 

Честит празник!“

 

Димитър Николов

Кмет на Община Бургас

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари