4.7 3 гласове
Оцени Статията

Топ имена от световната електронна сцена като Victor Calderone , Hot Since 82, Michael Bibi, Paco Osuna, и Amelie Lens ще радват фенове на Морска гара от петък до неделя.

За улеснение на посетителите ще бъде обособена специална паркинг зона на ул. „Булаир“, в отсечката от ул. „Фотинов“ до ул. „Цар Симеон 1“. Те ще могат да паркират колите си в двете десни платна. Паркинг зоната ще може да осигури места за около 120 автомобила, от 18.00 часа на 13 август до 08.00 часа на 16 август.

С цел осигуряване на подходящи условия за провеждането на фестивала и гарантиране сигурността на присъстващите, се налага временно ограничение на движението от кръговото кръстовище на х-л „Приморец“ в посока Морска гара.

Във всички фестивални дни ще бъде ограничено навлизането на автомобили по ул. „Княз Батенберг“ след 18.00 часа, за да се избегне натоварване на трафика и осигуряване на безопасността на пешеходците.

Посетителите на феста могат да ползват и алтернативни платени паркинги в близък периметър до събитието – Паркинг „Гурко“ , Паркинг „Опера“, Паркинг „Триа Сити център“, Паркинг „Кирил и Методий“, Паркинг „Пиргос“.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари