0 0 гласове
Оцени Статията

Между блокове 38-39-40 в к-с „Изгрев“ с десетилетия си стоеше огромно неусвоено пространство. Там на етапи Общината извършва благоустрояване, изцяло съобразено с желанията на местните жители. Това изобщо не е лесно, тъй като мненията на хората от трите блока често не съвпадат. Така се случи и вчера. От единия блок искаха удобен вход към новия паркинг, но за целта трябваше да се отреже едно дърво. Жител от другия блок беше категорично против, защото го засадил лично, макар без разрешение и върху кабелите на близкия трансформатор. С посредничеството на Общината случаят беше разрешен. С усилията и на хора от блоковете младият орех беше изкопан внимателно и преместен жив на подходящо място (на снимките ще видите и старата, и новата му локация).

Цялостно между трите блока се случва следното:

– Има готов от миналата година паркинг със 100 места с озеленяване край него – между 39-40 бл.

– Преди броени дни бе завършена нова детска площадка с пейки за отдих – отново между 39-40 бл. Там ще бъдат нарисувани върху повърхността различни детски игри за скачане и броене, както на площадката между блокове 11-13 в „Зорница“.

– В момента се довършва нов паркинг за още 100 автомобила – между 38-39 бл. – като максимално бе запазена съществуващата растителност. Ще има и ново осветление.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари