5 1 гласувайте
Оцени Статията

Остават точно 9 дни до изтичане на крайния срок на конкурса за избор на оригинално лого на бъдещия Младежки международен център,  който се изгражда до СУ „Петко Росен“ в ж.к. „Меден рудник“.

Крайният срок за получаване на проектите е 25.04.2021 г.

Целта на настоящият конкурс за графичен знак е създаване на оригинално лого и послание на Центъра, което ще спомогне за разпознаваемостта на младежката структура. Логото ще бъде основен компонент на визуалната идентичност на Центъра и ще се използва за нуждите на комуникационната кампания на проекта за популяризиране на новото младежко пространство.

Наградата за победителя с най-оригиналното лого е 2 000 лв.

Логото трябва да бъде пригодено за статична печатна и електронна интерпретация. То трябва да е разработено така, че да е подходящо за използване с и без фон, както в малък, така и в по-голям размер, както и да бъде подходящо за печатни рекламни и сувенирни материали, информационни табели и билбордове.

Графичните проекти следва да включват варианти на кирилица и латиница, придружени от цветни и черно-бели версии с възможност за компютърно анимиране. Логото следва да бъде разработено и представено във формат JPG, както и във векторен формат – EPS, AI, CDR, PDF.

Всеки автор трябва да предостави задължително подписана декларация за авторство на предложения проект и концепция, с която обосновава идеята си – въздействие на шрифтове, цветова гама и елементи.

Предложенията трябва да бъдат изпращани на e-mail адрес: [email protected] или на електронен носител в административната сграда на Община Бургас на улица ул. „Александровска“ 26.

Повече за конкурса за лого на Младежкия център може да разгледате на: https://fb.me/e/zrzLDOtw

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари