За трета поредна година Бургас ще бъде домакин на специализираното търговско изложение за бъдещи и настоящи родители „Бебе Зона“, което ще се проведе на 26 и 27 септември в Експозиционен център „Флора“ Бургас.

И тази година изложението ще срещне посетителите си с едни от най-големите производители и вносители на детски стоки и услуги в страната. Освен че ще могат да се запознаят с най-новите колекции на брандовете и да ги тестват на място, семействата ще имат възможността да се закупят желаните от тях стоки на преференциални цени.

На щандовете на изложителите ще се организират и различни томболи, а в края на двата дни на изложението всички посетители ще имат възможността да участва за големите награди на „Бебе Зона“ 2020. Какви ще са те какво и кои са тазгодишните участници може да разберете тук – https://bit.ly/31Tqv18

По традиция „Бебе Зона“ ще бъде съпроводена от двудневен курс за родители, в който ще бъдат засегнати основни теми свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето. Лектори ще са утвърдени специалисти в областта на майчиното и детско здраве, консултанти по кърмене и психолози.

Основна част от „Бебе Зона“ и тази година ще е благотворителната кампания от „Мама за мама“, която се осъществява с подкрепата на Община Бургас и има за цел да подкрепи бургаски семейства в неравностойно положение. Повече информация за кампанията и за това как може да се включите може да разберете  – https://bit.ly/2EWXzwy

Всички посетители, желаещи да посетят „Бебе Зона“, както и тези, които имат желание да се включат в лекционния курс, са длъжни да носят маски и да спазват дистанция.

Търговското изложение „Бебе Зона“ е с вход свободен и ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа на 26-и септември и от 10:00 до 16:00 часа на 27-и септември.