Днес от 22:00 ч., сцената на HashtagPAVILION ще бъде озвучена от звездните гости –  Стенли и неговият бенд. В новия му проект за концертните участия се включват Димитър Ковачев – Фънки – бас китара, Станислав Вълчев – китари и Стефан Попов – барабани. Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION. Предварително закупените билети са на цена 15 лв., а на мястото на събитието ще са на цена 20 лв.

На 13 август, четвъртък, от 20:00 до 23:00 ч., в Papa Beer на ул. „Милин камък“ ще гостуват усмихнатите момичета от DUET PARADOX. Симона Маринова и Диана Димитрова ще ви подарят поредната прекрасна вечер с акустична музика.

* На 15 август, събота, от 21:00 до 22:30 ч., на сцената на HashtagPAVILION директно от София пристигат HaHaHa Impro Theatre. Това е театър, в който вие, публиката, ще имате възможността да участвате в събитието, като давате тон на това, което искате да видите и преживеете. Ще се насладите на една алтернативна вечер на театър, гарантирана доза смях, където всъщност няма точен сценарий.

На 16 август, неделя, на сцената на БулевАрт на ул. „Богориди“ ще изнесат концерт дует „Есенни листа“. Роберто Димитров и Фанчи Атанасова съживяват онази музика, която човек усеща с душата си. Песни, вълнували много поколения, които се запяват от всички.

 

За повече информация относно предстоящите събития, посетете страницата на БулевАрт във фейсбук: https://www.facebook.com/BoulevartBurgas/.