5 1 гласувайте
Оцени Статията

Младежкият международен център в Бургас организира първи по рода си семинар на тема: „Умения на бъдещето“. Събитието ще се проведе на 18 февруари, събота, от 10.00 до 18.00 часа в Експозиционен център „Флора“. То е насочено към търсещите млади хора, които се интересуват от кариерно израстване, начини за справяне с междуличностни конфликти и новите финансови инструменти.

Семинарът съдържа 4 тематични модула с продължителност от 1ч. и 45 мин. Събитието е безплатно, но екипът на Младежки международен център приканва желаещите да присъстват да се регистрират чрез линковете към всеки модул:

Преговаряй като ФБР: регистрирай се ТУК

Токсични хора? Това е лесно: регистрирай се ТУК

Как да станеш CEO: регистрирай се ТУК

Основи на блокчейна: регистрирай се ТУК

 

Ето и повече информация за модулите и лекторите:

10:00 -11:45ч. Мариян Иванов: Преговаряй като ФБР

Искате да печелите спорове? Имате идеи, но трудно се аргументирате? Мариян ще ви запознае с изкуството на преговорите, как да общуваме ефективно, как да се справяме с трудни ситуации и как да сключваме сделки. Освен това ще включи практически съвети и стратегии от бившия преговарящ за заложници на ФБР Крис Вос. И за да стане още по-интригуващо, в историята са намесени Христофор Колумб, Кубинската криза и дипломатическите мисии на Константин-Кирил Философ.

За Мариян Иванов

Мариян е педагог на бъдещето и предприемач в областта на цифровата трансформация. Той използва футуристични и традиционни методи (като разказването на истории), за да окаже трайно въздействие върху индустриите. Мариян е работил с университети и средно големи мултинационални организации, за да стартира нови продукти и да изгради отборен дух във високоефективни екипи.

 

12:00-13:45ч. Милена Георгиева: Токсични хора? Това е лесно.

Съществуват седем основни типа трудни личности, с които всеки един от нас неминуелмо се сблъсква. За да можем да неутрализираме негативното влияние, ние трябва да имаме ясна дефиниция за всеки „злодей“, да разпознаем специфичните му отличителни белези и да изградим стратегия за противодействеие. Представете си удовлетворението след като сте се спасили от поредната трудна ситуация! Победата е винаги сладка, когато е резултат от обмислена и добре изпълнена стратегия.

За Милена Георгиева

Милена е софтуерен разработчик и успешен мениджър в няколко професионални направления. За нея образованието е ключът към успеха във всяко начинание, затова през последните години работи усилено за създаването на устойчиви IT академии в България. Нейната суперсила е в развитието на междуличностни, лидерски и организационни умения на хора от всякакви възрасти.

 

14:00-15:45ч. Николай Ненов: Как да станеш изпълнителен директор.

Тази тема ще отговори на въпросите, които си задава всеки човек в етапите на кариерното си развитие. Какви умения са ми необходими, за да достигна до следващото ниво? Как да планирам получаването на нови знания и да развия ценни умения? Николай Ненов ще ви разкрие в няколко стъпки как да се доближите до успеха на предприемачи като Стийв Джобс, Джеф Безос и Илън Мъск.

За Николай Ненов

Николай има 20-годишен опит в IT индустрията. Като мениджър на неговите рамене лежи отговорността за изграждането на успешна организация. Негова лична мисия е да помага за кариерното израстване, затова през последните години търси начини да сподели знанията и опита си с достатъчно много хора и да им помогне да изберат своето бъдеще.

 

16:00-18:00 Иван Лефтеров: Основи на блокчейна.

Всички говорят за блокчейн и криптовалути, но малцина са тези, които наистина разбират детайлите. Блокчейн не е метод за бързо трупане на богатство. Блокчейн е технология, която преплита в себе си високо ниво на криптиране, висококачествен код, разпределено изчисление и т.нар. рeer-to-peer комуникация. Блокчейн е технолгия, която завладява ума на прогресивните и търсещите. С тази презентация ще имате възможност да направите първите си стъпки в тази посока.

За Иван Левтеров

Иван е магьосник-мениджър в корпоративната IT индустрия. Има над 18 години опит в овладяването на техническите умения и изкуството да ръководиш хора. Неговата рецепта за успех включва целенасоченост, бърза адаптивност, оптимизъм и позитивно отношение към другите. Силен комуникатор с отлични презентационни и ораторски умения, на които и гръцки философ би завидял.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари