3.6 7 гласове
Оцени Статията

Във връзка с изпълнението на проекта за северния обходен път на гр. Бургас, от 11.30 ч. на 21.12.2022 г. (сряда) се въвежда нова временна организация на главен път I-9 Сарафово-Бургас. С нея автомобилите ще преминават по връзките на новоизградения пътен възел от типа „Тромпет“ в посока Сарафово-Бургас. Целта е да се облекчи движението в участъка. В посока Бургас-Сарафово автомобилите ще продължат да пътуват по досегашния начин.

Абонирай се
Уведоми за
guest
2 Коментарa
Най-старите
Най-новият Най-гласувани
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари
Додо
Додо
1 година по-рано

Дали е тромпет или кларинет ,музикалното произведение се казва „Архитекта е слаб в главата“…Най много пътуващи има целогодишно от Сарафово към Бургас.Точно те ще трябва да духат и търкат в тромпета-надясно ,нагоре, надолу и най много изтъркани гуми ,скоростни лостове и бензин.Но на кой му пука за „Човека“ .Важно е да се усвоят едни средства…Архитекте ,архитекте …,като ти гледам майсторлъка ,да те …в майстора !Всичко щеше да бъде добре ,ако посока София -Сарафово беше издигнато над съществуващия двоен път.Няма тромпети ,няма псувни.Ама липсва сивото в главата!

Додо
Додо
1 година по-рано

Дали е тромпет или кларинет ,музикалното произведение се казва „Архитекта е слаб в главата“…Най много пътуващи има целогодишно от Сарафово към Бургас.Точно те ще трябва да духат и търкат в тромпета-надясно ,нагоре, надолу и най много изтъркани гуми ,скоростни лостове и бензин.Но на кой му пука за „Човека“ .Важно е да се усвоят едни средства…Архитекте ,архитекте …,като ти гледам майсторлъка ,да те …в майстора !Всичко щеше да бъде добре ,ако посока София -Сарафово беше издигнато над съществуващия двоен път.А връзката Бургас-София още една серпентина .Или просто едно добре регулирано кръгово…евтино и без поддръжката..Няма тромпети ,няма псувни.Ама липсва сивото в главата!