3.3 3 гласове
Оцени Статията

Много настроение, танци и емоции на брега на морския бряг – това очаква всички жители и гости на Бургас, избрали да посетят КТК „Ченгене скеле“ през предстоящите почивни дни. На Гергьовден, 6 май, от 12.00 часа гости на откритата сцена на комплекса ще бъдат малките таланти от школа „Сияние“ с балет-майстор Габриела Стефанова към НЧ „Фар 1946“.

На откритото пространство до морето те ще представят танците „Перли“, „Нимфи“ и „Розова градина“. Школата е обучение в балетното сценично изкуство на широка палитра от възрастови групи, както за малки, така и за големи, можещи и неможещи, начинаещи и напреднали.

„Мисията ни е да въвлечем и развием всеки, желаещ да се докосне до магията на танца. С леки ефирни стъпки следваме мечтите си и се усъвършенстваме всеки ден“, споделя Габриела Стефанова.

В спектакъла в съботния ден ще вземат участие още музикалните изпълнители от Центъра за подкрепа на личностното развитие с вокален педагог Милена Добрева – Мая Христова и Димитър Иванов.

До 8 май в КТК „Ченгене скеле“ можете да посетите още щандовете на органични вина Thracian legends, Морски знаци-Бургас, както и арт работилничката за деца от „Усмихнати Осмици“.

Освен това, можете да разгледате експозиционните къщички, които представят тайните на морския занаят и да се потопете в кулинарните изкушения на ресторанта в комплекса.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари