5 3 гласове
Оцени Статията

Общо 66 бургаски ученици бяха наградени на официална церемония в Експо център „Флора“ за постигнати отлични резултати от състезанието по английски език за 5. Клас – „Let`s have fun“. Надпреварата се организира от Община Бургас и Центъра за подкрепа на личностното развитие.

„Този ден е специален, защото когато започвахме преди седем години програмата за чуждоезиково обучение на Община Бургас, беше много трудно – имаше хора, които се съмняваха в резултатите. Но, искам да ви уверява, че следя резултатите ви и те са отлични. Това ни вдъхновява да разширим още програмата. Знайте, че времето, което отделяте, за да учите английски език, е инвестиция във вашето бъдеще. Благодаря на вашите преподаватели и родителите ви“, сподели кметът Димитър Николов.

Състезанието по английски език се провежда за трети път, но за първа година е ориентирана към петокласниците. В нея взеха участие общо 278 ученици от 22 училища. Наградите връчи лично кметът на Бургас Димитър Николов.

Класираните на първо място деветима петокласници бяха наградени с грамота, златен медал и парична награда. 20 ученици се наредиха на второ място и получиха грамота, сребърен медал и право на участие в летен интензивен езиков курс. Третото място заеха 23-ма от участниците и бяха отличени с грамота, бронзов медал и право на участие в летен езиков курс, а 14 – получиха поощрителна награда и грамота за много добро представяне.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари