5 1 гласувайте
Оцени Статията

Приказната феерия за малки и големи – мюзикълът по романа на Луис Карол „Алиса в огледалния свят“, ще гостува в Бургас на 9 март на сцената на Културния дом на НХК от 18.30 часа.

Спектакълът на кукления театър от Варна беше отличен с голямата награда на международния фестивал „Златен делфин“ и има номинация за най-добър спектакъл при театралните награди „Икар“ 2023.

Пищните костюми на Свила Величкова, майсторското художествено изпълнение и яркото актьорско присъствие повеждат зрителите във вълшебния свят на Алиса. През фантастичния поглед на Луис Карол безсмислицата изглежда също толкова смислена, колкото думите в цял речник. И кой изобщо може да каже кое е безсмислица? Ако последваме Алиса в нейното пътешествие в Огледалния свят, ще се убедим, че по-интересният е светът на фантазията. А понякога привидната безсмислица е на крачка от изобретение. Но дали е така? „Ако е така, би могло да бъде, ако не – значи не е.“ Такава е логиката в Огледалния свят. А от коя страна на огледалото сме ние?

Алиса е любим герой завинаги. Това е спектакъл за всички възрасти. Споделете приказната емоция с децата си! Билети се продават на касата на Часовника

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари