5 1 гласувайте
Оцени Статията

Никулденски детски базар ще се проведе на 5 и 6 декември от 11.00 до 17.00 часа в Регионална библиотека “Пейо К. Яворов”. В събитието ще участват деца от НУМСИ “Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас. Децата до 10 г. е добре по възможност да са с придружител.

Никулденският базар от “Деца за деца“ е с благотворителна кауза за подобряване на условията в класната стая на децата и се организира от родители и доброволци.

За всички деца, които все още не са посетили новата Регионална Библиотека “Пейо Яворов“ в Бургас, това ще бъде един удобен повод, да се забавляват заедно, като посетят пространството, проявят предприемачески дух и си разменят /подарят/ или продадат играчки, книжки, пъзели, настолни игри, които вече не ползват, както и такива, които са изработени от децата.

Процесът на израстване е съпътстван с освобождаване от ненужни играчки, преход от дете към тийнейджър и развиване на предприемачески навици.

В събитието ще участват деца от НУМСИ “Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас. Децата до 10 г. е добре по възможност да са с придружител.

Организаторите желаят предметите, които ще бъдат раздавани да са запазени и чисти. Такива могат да бъдат детски книги, пъзели, колички, плюшени играчки (прани), настолни игри, плакати, играчки, спортни принадлежности и ръчно изработени изделия като герданчета, гривни, картички и сувенири.

Предмети, които няма да бъдат приемани са дрехи, обувки, електронни устройства, учебници, велосипеди и тротинетки.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари