5 1 гласувайте
Оцени Статията

Една от легендите на Бургас навършва 75 години. Бургаският духов оркестър ви кани на тържествен концерт на 3 декември, събота, от 18.30 часа в Културен дом на НХК. По време на концерта публиката ще се запознае с историята на оркестъра и любопитни факти за неговите ръководители.

На сцената съвместно с оркестрантите ще видим и въпитаници на НУМСИ и талантливи деца, които ще усетят какво е да свириш с голям оркестър и на голяма сцена. Репертоарът ще бъде модерен и зареден с много настроение за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Всички дейности на оркестъра в момента са подчинени на идеята да затвърдят неговото име като своеобразна културна емблема на Бургас. Нещо, в което всеки, който е бил на тяхно участие, знае. Духовият оркестър е гордост за града, професионалисти на високо ниво, базиращи програма си на онова, което публиката харесва и очаква.

По време на концерта се очакват и гости от Съюза на музикалните и танцови дейци, които със сигурност ще поднесат своите поздравления и изненади.

Събитието е с вход свободен и е подарък за бургазлии и гости на града.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари