5 1 гласувайте
Оцени Статията

Очаквайте много музика, напитки, похапване и, разбира се, добро настроение в Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“. От 22 до 25 септември там ще се проведе свежо събитие за изпращане на лятото.

Културната програма ще включва концерти на ПФА „Странджа“ и група „Горещ пясък“, а в събота ще бъде представен и филмът „Нашите следи“. На сцената на комплекса ще можете да видите още уникалното бургаско трио Deja Vu. Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков ще завладеят публиката с уникално оперно и поп звучене и многогласни вокални интерпретации.

Фест зоната с изложители ще включва щандовете на Thracian Legends Оrganic wines, „Пъстрото“ – бижута, дървени играчки, Фермерска мандра „Каменяк“, Пчеларска ферма „Стоянови“, Морски знаци, Баш Бакалиятъ, художествена керамика „Явор и Дени“ и други.
Специално за събитието ще имате възможността да използвате за превоз модерните катамарани на Община Бургас – събота и неделя от 11:30, като курсовете ще са с престой 2 часа и половина на Ченгене скеле. За резервации звънете на: 0882 004 124.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари