5 1 гласувайте
Оцени Статията

Марсели Богословски от Полша спечели четвъртия етап на 69-та Международна колоездачна обиколка на България. Победителят получи своята награда от кмета Димитър Николов пред многобройната публика от почитатели на спорта, която наблюдава финиширането на състезателите на ул. „Александровска“.

Алексис Гуарин получи приза за най-добър катерач в този етап от надпреварата. Той бе награден за своя успех от зам.-кмета по култура, туризъм и спорт Диана Саватева.

Носител на жълтото трико за водач в класирането стана Франческо ди Феличе.

Директорът на Общинско предприятие „Транспорт“ връчи зелената фланелка на Балаш Роса, а председателят на Комисията по спорт към Общинския съвет Георги Маринчев връчи бялото трико на Кирило Царенко.

Кметът Димитър Николов получи почетен плакет от Българската федерация по колоездене за приноса на Бургас в развитието на този спорт. Плакет получи и директорът на дирекция „Спорт“ Веселина Деведжиева.

„За Бургас е престиж да бъде част от Международната обиколка на България. В следващото издание ние ще бъдем също така сериозен домакин и ще продължаваме усилено да работим за развитието на колоезденето“, заяви Димитър Николов.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари