0 0 гласове
Оцени Статията

Директорът на Спортното училище „Юрий Гагарин“ Янчо Стойчев връчи плакет на бронзовия медалист от Европейското първенство по класическа борба за кадети в Букурещ Димитър Рачев. Наградата за десетокласника, който се бори в категория до 71 килограма е за високи спортни постижения у нас и на международното поле през последната година.

Неотлъчно до таланта е неговият личен треньор в клуб „Бургас“ и националния отбор Николай Дачев, който успя да развие потенциала му и да го шлифова като спортист от екстра класа. Дачев също получи награда от директора. Състезател и треньор бяха поздравени и наградени и от благодетели на СУ“Юрий Гагарин“.

„Всички виждаме успеха на атлетите за броени минути, на тепиха, в басейна, на игрището, но зад тези мигове на триумф стоят хиляди часове на подготовка, нерви, себераздаване, не само от спортиста, но и от треньора и целия щаб. Дълбок поклон за положения труд“, заяви Янчо Стойчев.

Директорът на Спортното не забрави да благодари на приятелите от Flora Bar & Grill и Utoria Forest, които са сред благодетелите на училището.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари