5 1 гласувайте
Оцени Статията

По случай десетата си годишнина Фондация „Шанс за децата и природата на България“ си поставя благородната задача да подкрепи новите таланти на града, като обявява кампания за откриването и развитието на талантливи млади хора в областта на науката, технологиите и изкуството.

Кампанията се осъществява с подкрепата на Община Бургас и медийното партньорство на Дарик Радио Бургас. На финалистите (32-ма младежи) ще бъде осигурено безплатно целогодишно обучение в единствения европейски сертифициран център за работа с таланти – Център за млади таланти – Бургас, в следните сфери: театрално изкуство, творческо писане, български език и литература, изобразително и приложно изкуство, моден дизайн, информатика и нови технологии, екология, лидерство и управление на проекти. Кампанията е насочена към всички младежи от Бургас и региона на възраст от 14 до 20 г.

„Щастливи сме, че вече десет години имаме възможността да развиваме дарбите на бургаските деца и да надграждаме техните знания посредством иновативни методи на обучение. Екипът ни се състои от изключителни професионалисти с дългогодишен трудов опит и множество лични постижения и отличени ученици. Важно е да отбележа, че изпреварващите училищното обучение авторски проекти, които предлагаме, не дублират изучаваната материя в учебните заведения, а надстройват знанията. С кампанията „Шанс за таланта на Бургас“ целим не само да открием, да финансираме обучението и да помогнем за усъвършенстването на талантливи млади хора, но и се стремим към успешно партньорство и сътрудничество с всички училища в града и региона. Изключително благодарни сме на Община Бургас, че подкрепи нашата идея, прие поканата ни за партньорство и ще покрие безплатното целогодишно обучение на двама от финалистите“ – коментира Лилиана Славова, председател на Фондацията, създател на Център за млади таланти.

На 17.09.2021 от 10:30 в аулата на Център за млади таланти, пл. „Атанас Сиреков“ 4, ще се състои пресконференция на Фондация „Шанс за децата и природата на Бургас“, Община Бургас и Дарик Радио Бургас на тема „Шанс за таланта на Бургас“. Събитието ще представи кампанията пред бургаските медии и общественост.

Необходимите документи за участие в кампанията са публикувани тук: http://www.forbgkids.org/326/page.html, а крайният срок за приемане на кандидатури е 30-ти септември 2021. Документите се приемат на имейл: [email protected], както и на адрес: гр. Бургас, пл. Атанас Сиреков 4 (срещу Община Бургас), ет. 1, ст. 5 до 30.09.2021 г.

За подробна информация можете да се обадите на: 0887 201033 и 056 825727

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари