5 1 гласувайте
Оцени Статията

Предприемаческият курс Weekend StartUp Crash Course идва в Бургас, за да даде възможност на млади хора да развият своите бизнес идеи.

Той ще се проведе на 24 и 25 юли. Обучителните модули ще се състоят Културния дом на нефтохимика.

Организаторите в рамките на 36 часа ще дават съвети на участниците за формирането на екип, анализ на проектната идея за бизнес, интервю с потенциални клиенти, разработване на бизнес план, развиване на презентационни умения. Усвояването на тези знания ще помогне на бъдещите предприемачи да печелят вниманието на колеги, партньори, клиенти и инвеститори за реализирането на своя план.

Най-съществената част от събитието ще бъде представянето на финалните проекти пред жури, съставено от успешни предприемачи, инвеститори и бизнес специалисти по време на т. нар. „Демо ден“. Тази част от предприемаческия курс ще се проведе в непосредствена близост до Моста в пространството при Hashtag PAVILION. Мястото е оборудвано със сцена, прожекционен екран, микрофони и всичко необходимо за представяне на бизнес идеите на участниците в курса.

Обучението Weekend StartUp Crash Course e подходящо за хора от всякаква възраст и занимание. Ако на някакъв етап от живота си сте имали бизнес идея, но не сте направили стъпка към нейната реализация, отказали сте се в самото начало или не сте я доразвили, защото по пътя сте срещнали пречка и не сте знаели към кого да се обърнете за съвет, предприемаческият курс ще ви помогне в търсенето на правилното решение.

Обучението е подходящо за:

Хора с иновативни идеи, които не са сигурни как да положат първите стъпки в бъдещето си начинание;

Идейни и амбициозни хора, които искат успоредно с настоящата си работа да стартират собствено бизнес или социално начинание;

Млади професионалисти, които търсят ноу-хау за прилагане и развиване на идеите си;

Студенти, които искат да се развиват в сферата на предприемачеството и да стартират бизнес;

Предприемчиви личности от цялата България, които искат да разширят професионалната и личната си мрежа от контакти със съмишленици и ментори, към които да се обърнат за съвет за бъдещите си начинания.

Билети за участие може да закупите от: http://activator.bg/weekend-startup-crash-course/

След закупуване на билет ще получите имейл с допълнителна информация за събитието.

Снимка:burgas056.com

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари