5 1 гласувайте
Оцени Статията

Изгревът в Бургас е първото красиво нещо, което може да се види рано сутринта.

Разходката в Морската градина и плажната ивица е едно зареждащо с много енергия преживяване, което много бургазлии практикуват през всички сезони.

 

Почти всяка седмица на плажа в Бургас се правят пясъчни фигури,дело на Пол и Реми Хогард, които от няколко месеца са избрали морския град, за да представят творбите си.

 

Изложението “Флора 2021“ е най-очакваното събитие през пролетта.Всеки жител и гост на морския град има възможност да го посети до 18 май. В него участват десетки производители, флористи, търговци на сувенири и специализирана градинска техника. Цветното изложение се провежда изцяло на открито.

От миналата седмица са окачени саксиите с цветя по „Богориди“, които създават настроение на минувачите. Пикът на цъфтежа им ще е през лятото.

Парк „Минерални бани“ в квартал „Ветрен“ е едно от най-предпочитаните зони в града, където цели семейства и хора на различна възраст търсят контакт с природата за разходка и отдих.

 

Красивият светещ фонтан в Морската градина на Бургас вече е пуснат. Жителите и гостите на морския град могат да поседнат и да се разхладят край него. След преобразяването му през 2017 година, светещият фонтан се превърна в истинска атракция с красивите си цветове и модерна визия.

 

Остров Света Анастасия вече посрещна  първите си посетители. На острова се провеждане на лични или корпоративни събития – сватби, кръщенета, рождени дни, тиймбилдинги. Подобрен е достъпът от пристана към сградите, а в реновирания ресторант отново ще могат да се опитат вкусни рибни специалитети по островни рецепти.

Това са само част от атрактивните места в морския град, които може да посетите. Бургас е модерен град с европейска визия, който си заслужава да бъде видян.

Снимки:burgas056.com

 

 

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари