0 0 гласове
Оцени Статията

Ако обичате кучета и имате желание да помогнете на тези, които нямат свой дом и семейството, можете да се включите в няколко инициативи на Общинския приют за безстопанствени кучета Бургас.

Едната възможност е да станете настойник на куче, което вие си изберете. Ще можете да го разхождате, да му купувате храна и да се грижите за външния му вид. Със сигурност грижите и вниманието ще му се отразят благотворно, а и след толкова искрена любов и щастливи емоции и вие ще се почувствате като след антистрес терапия.

В случай, че не разполагате с време и възможност да посещавате Приюта, бихте могли да участвате в грижата за четириногите  от разстояние, като им купувате храна или подпомагате при необходимост операции и интервенции, свързани със здравния им статус. Това може да стане като използвате дарителската сметка на Община Бургас.

ОБЩИНА БУРГАС

Банкова сметка за дарения

IBAN: BG08SOMB91308424151744

БАНКА: ОБЩИНСКА БАНКА АД

BIC: SОMBBGSF

Вид плащане: 445100

Основание: Дарение приют за кучета

 

Задължително в  полето „Основание“ е нужно да уточните за какво точно желаете да се използват средствата – за храна, операция, хигиенни средства, за определено куче или при нужда, за който и да е питомец на Приюта.

Най- дългосрочната и добра опция, чрез която  ще помогнете на куче от  Приюта, е да го осиновите. Това обаче е отговорност, която трябва да сте сигурни, че можете да поемете, тъй като животните не са играчки и бързо се привързват към стопаните си. Ако след това решите да го разсиновите, травмите върху психиката и общото му състояние са изключително негативни.

Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари