Първият бегачески фестивал в страната „Бургас Рън“ отново се завръща – на 13-ти септември от 09.30 часа с нова локация – сцената зад хотел „Приморец“ в Морската градина. Третото издание на фестивала ще отбележи началото на богатата програма на Европейската седмица на мобилността в Бургас.

Тази година бегаческото събитие ще бъде под надслов „Бургас Рън 2 ½ – бургазлии сигурно са полудели“, защото 2020-та е една по-различна година за всички, но организаторите гарантират, че това няма да попречи на забавленията и доброто настроение.

„Бургас Рън“ идва с много движение с основен елемент бягане на две дистанции – 5 км. и 10 км., както и превърналото се в традиционно и много атрактивно бягане на родители с бебешки колички, което ще стартира от 11.00 часа.

Освен в бягането, ще имате възможност да участвате в различни спортни активности, организирани от СК „Фар“ и  Студио „София“. Очаква се на събитието да има много изненади и специална томбола за най-малките участници.

„Бургас Рън 2 ½“ ще подкрепи благотворителната кампания за подпомагане на лечението на Христина Начева Подай ръка – сбъдни мечта, като всеки желаещ да помогне на Хриси, ще може да се включи със сума по свой избор.

Събитието се организира с подкрепата на Община Бургас, а входът е свободен.

Всички трасета са изцяло в зоната на Морската градина, а подробно описание за събитието можете да видите още на страницата на „Бургас Рън“ във фейсбук – https://www.facebook.com/BurgasRun/

Ако имате желание да бягате, можете да се регистрирате оттук:

– Деца и родители с бебешки колички – https://bit.ly/3jqglev

– 5 км. и 10 км. – https://bit.ly/2GcmVac